Συνεχίζεται η προπαγάνδα του Bobola απ’τους ρουφιάνους για την Κερατέα

Γράφει το τυπογραφικό εργαλείο του US State Department (Καθημερινή) και απαντούν “κάποιοι τυχαίοι δε νομίζω” απο κάτω στα comments, να υπονομεύσουν τον αγώνα και να προάγουν τα συμφέροντα των τραπεζο-κατασκευο-καρχαριών με πλοκάμια μέσα κι έξω αυτής της αποικίας των κεφαλαιούχων της Δύσης. (σχόλια κάτω απο το άρθρο της κωλοφυλλάδας)

Κερατέα http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_21/12/2010_1293548

Οσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Κερατέα είναι απαράδεκτα. Το ελληνικό κράτος έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πού θα κατασκευαστούν χώροι συγκομιδής σκουπιδιών. Οι αντιδράσεις των κατοίκων διαφόρων περιοχών, σε συνδυασμό με την ατολμία και ανοργανωσιά των πολιτικών, ματαίωσαν την υλοποίηση του σχεδίου και έφεραν τη χώρα σε αδιέξοδο στο κρίσιμο θέμα των σκουπιδιών. Οσο και αν είναι σεβαστές οι αντιδράσεις των κατοίκων, δεν μπορεί να συνεχισθεί η σημερινή τριτοκοσμική κατάσταση και η Ελλάδα να πληρώνει τεράστια πρόστιμα. Είναι, τέλος, ανεύθυνο και επικίνδυνο να χρησιμοποιούνται όπλα ή μολότοφ και να μετατρέπεται καθημερινά η περιοχή σε πεδίο μάχης από θερμοκέφαλους κατοίκους.

_____________________________________________________________________________________________________________

To τι αποφασίζει το κράτος πριν χρόνια το βλέπουμε κατά πόσο δημοκρατικά αποφασίζει και τις τελευταίες εβδομάδες.  Περνάει ότι θέλει το καρτέλ των διεθνών τραπεζών, διώχνει και τους ίδιους του τους βουλευτές αν καταψηφίσουν τα ΝΑΖΙστικά του νομοσχέδια, χτυπάει και λούζει με καρκινογόνα απαγορευμένα χημικά όποιον διαμαρτυρηθεί, και φυλακίζει αγωνιστές σαν εγκληματίες!  Στη προκειμένη περίπτωση το κάνει για να εκμεταλλευτούν οι φίλοι του εργολάβοι κεφάλαια της ΕΟΚ, και να πέσουν και οι απαιτούμενες μίζες, ώστε να φτιαχτεί άλλη μια χωματερή που θα χρεώσει σε 2-3 χρόνια όλους μας με πρόστιμο αν δεν κλείσει.

Όλα αυτά επέλεξαν τα ξεφτέρια να τα κάνουν σε ήδη προστατευόμενη φυσική περιοχή δημόσιας και ιδιωτικής γης, και αρχαιολογικού χώρου.  Και αν υπήρχε αντίδραση θα έπρεπε να έρθει από την “ανοργάνωτη” πολιτική ηγεσία του τόπου.  Όλα από την ηγεσία γίνονται σε αυτόν τον τόπο γι αυτό έχει την εικόνα βομβαρδισμένης τριτοκοσμικής χώρας.  Μέσα σε αυτή, μια χούφτα Cayenneίστας εισάγουν κόκα και περνάνε καλά όταν οι άλλοι ζορίζονται!

Συνεχίστε “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι” την εκστρατεία σας παραπληροφόρησης να δούμε που θα σας βγάλει!  Θα μας βρείτε μπροστά σας μια μέρα, όπως το άλλο το σαΐνι στο ΒΗΜΑ, αν θεωρείτε ότι η προπαγάνδα και η προβοκάτσια που έχετε αναλάβει θα σας βγει σε καλό.  Αν νομίζετε ότι τα ΜΑΤ θα έρχονται να σας περιφρουρούν και στα καφενεία όπως περιφρουρούν τις μπουλντόζες των αφεντικών σας είστε ακόμα πιο γελοία υποκείμενα απ’ ότι ήδη σας θεωρεί ο λαός!

ovriokastro.squat.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *