ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Δελτίο αντιπληροφόρησης για την απέλευθέρωση του Οβριόκαστρου

Archive for the ‘Τι είναι το Οβριόκαστρο Κερατέας’ Category

Η σιωπή του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού μπροστά στην καταστροφή που θα συντελεστεί στο Οβριόκαστρο της Κερατέας είναι εκκωφαντική.

Ένα αμφίβολης αποτελεσματικότητας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και αμφίβολης νομιμότητας, έργο επιβάλλεται με τη βία στην ήδη πληγωμένη από την άναρχη δόμηση και τις αυθαίρετες επεμβάσεις Λαυρεωτική Γη.

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας και της επιστημονικής αξίας των αρχαιοτήτων του, ο λόφος Οβριόκαστρο περιλαμβάνεται εξ ολοκλήρου μέσα στον κηρυγμένο ευρύτερο Αρχαιολογικό Χώρο της Λαυρεωτικής, ο δε οχυρωμένος οικισμός στην κορυφή του στη αρχαιολογική ζώνη Α του χώρου.
(more…)

Τι άλλο θα ακούσυμε ρε γραφειοκράτες κρατιστές

Κρυφτούλι πίσω από διαφορετικές ταμπέλες παίζουν κάποιοι στην πλάτη αυτών που αγωνίζονται.  Τι να θέλουν να πετύχουν;  Για να δούμε!

>>  ΧΥΤΑ ¨η ΧΥΤΥ;  Τόσο το κόκκινο 105.5 όσο και ο Ριζοσπάστης είτε σκοπίμως είτε απο πολιτική επιπολαιότητα τις τελευταίες μέρες αναφέρθηκαν για ΧΥΤΥ.  Εδώ ο λόγος απευθύνεται σε ανθρώπους που αγωνίζονται και ξέρουν τι παίζεται και οι “Συντονιστές” είναι πιο προσεκτικοί!

>>  Των κομμάτων που κυβέρνησαν και δεν άφησαν κάποιους άλλους να κυβερνήσουν;

>>  Να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση προς ένα πρόβλημα που καθαρά έχει να κάνει με την άκρατη και αδέσμευτη παραγωγή σκουπιδιών απο τη βιομηχανία που χρεώνεται ο πολίτης να επιβαρυνθεί με τα αποτελέσματα της αυθαιρεσίας τους!

>>  Περιφερειακός και κεντρικός σχεδιασμός.  Εκεί που οι ηγέτες αποφασίζουν για τις δικές μας θυσίες για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι “κρατιστές”.

(more…)

Archives

css.php